De prinsenparen en hun gevolg van het seizoen 2022/2023 (foto: pr).
De prinsenparen en hun gevolg van het seizoen 2022/2023 (foto: pr).

Damzwabbers maken hun nieuwe prinsenpaar bekend

Actueel 1.462 keer gelezen

Leidschendam - Het is op zaterdag 11 november Prinsenbal, het feest waarin carnavalsvereniging de Damzwabbers hun Prinsenpaar voor het komend seizoen bekend gaan maken. 

Voordat de bekendmaking plaats zal vinden, zullen eerst Prins Gran Dorado en zijn Page Celina op een ludieke wijze bedankt worden voor hun inzet in de afgelopen seizoenen. Muziek wordt verzorgd door DJ Jan Groenewegen en Boerenkapel de Zwiebels. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom op onze feestlocatie, de kantine van voetbalvereniging RKAVV, gevestigd op Sportparkweg 4 2263 SX te Leidschendam. De zaal gaat open om 20:30 uur en is voor leden gratis toegankelijk. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 10 euro. 

In navolging op het grote Prinsenpaar, zal op zondag 12 november vanaf 13:00 uur in de kantine van voetbalvereniging RKAVV ook het Jeugdprinsenpaar bekend gemaakt gaan worden. Vooraf zullen Jeugdprinses Destiney en haar Adjudant Joeri op ludieke wijze worden bedankt voor de afgelopen seizoenen. Entree is op zondag gratis.

Men kan carnavalsvereniging de Damzwabbers de hele maand november steunen door statiegeld flessen in te leveren bij Albert Heijn in de Mall of the Netherlands (druk op knop ‘doneren’). 

Meer informatie over De Damzwabbers is te vinden op www.damzwabbbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant