Kerststukjes maken in de Stadstuin Rusthout (archieffoto).
Kerststukjes maken in de Stadstuin Rusthout (archieffoto). Dick Janssen

Stadstuin Rusthout twee dagen lang Kersttuin

Actueel 474 keer gelezen

Leidschendam - In het weekend van 9 en 10 december van 10.30 tot 16.00 uur is de Stadstuin omgetoverd tot Kersttuin. 

Overal branden kerstlichtjes. Driving home for Christmas en meer fijne kerstliedjes klinken door het Tuinhuis. Bij de warme mokken thee, koffie of chocomel wordt kerstlekkers geserveerd en kun je voor niet al te veel geld leuke kerstcadeautjes vinden op de uitgebreide kerstafel. Zo kom je alvast in de allerbeste kerststemming. 

Heb je doorgeefcadeaus? Cadeautjes, die je zelf gekregen hebt, maar nooit zal gebruiken. Heb je spulletjes, die je zelf hebt gekocht maar ook onaangetast in de kast liggen? Doneer deze producten aan de Stadstuin Kerstmarkt. 

Het doel van de jaarlijkse Kerstmarkt is drieledig: de opbrengst komt ten goede aan de Stadstuin, re-use is goed voor het milieu én mensen kunnen voor weinig geld leuke kerstcadeautjes vinden. 

Je kunt cadeautjes tot vrijdag 8 december tijdens openingstijden (dagelijks van 10.30 tot 16.00 uur m.u.v. maandag en donderdag) inleveren bij de kassa van de Stadstuin aan de Noordsingel 6 te Leidschendam. Let op: Doneer alleen spullen van goede kwaliteit, die niet of nauwelijks gebruikt en schoon zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant