Wethouder Bianca Bremer onthult het jubileumlogo van Scouting Hubertus Brandaan onder toeziend oog van voorzitter Evelien Beguin.
Wethouder Bianca Bremer onthult het jubileumlogo van Scouting Hubertus Brandaan onder toeziend oog van voorzitter Evelien Beguin.

Aftrap van jubileumjaar voor Scouting Hubertus-Brandaan

Actueel 374 keer gelezen

Voorburg - “Ik gun iedereen Scouting”, aldus wethouder Bianca Bremer van de gemeente Leidschendam-Voorburg tijdens de aftrap van het jubileumjaar bij Hubertus-Brandaan. Scouting Hubertus-Brandaan bestaat in 2024 negentig jaar. Veel mooie en uitdagende activiteiten liggen in het verschiet.

“Sinds de oprichting in 1934 hebben we duizenden jeugdleden vermaakt binnen Scouting Hubertus-Brandaan. Kinderen leren samen te werken, door te zetten en het leidt tot vriendschappen voor het leven”, vertelt voorzitter Evelien Beguin. “We hebben op vele plekken in Voorburg gezeten en huizen nu in het mooie pand aan de Vliet. Een perfecte plek voor onze eigentijdse waterscoutingvereniging. Die negentig jaar gaan dus we vieren! Te beginnen met het jubileumweekend met Pinksteren met de hele groep, dat wordt mogelijk gemaakt door al onze geweldige vrijwilligers. Ruim 200 leden en stafleden gaan dat weekend op pad om een fantastisch jubileumfeest te beleven.”

Activiteiten bij Molen De Salamander in Leidschendam tijdens de Vlietdagen (fotostudio Anton van der Riet).
De wethouder met het bestuur van Hubertus Brandaan bij het 'feestlogo' (foto's: pr Hubertus Brandaan).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant