(foto: politie LV).
(foto: politie LV).

Fatbiker zwaargewond bij aanrijding

Actueel 1.630 keer gelezen

Voorburg - Bij een aanrijding tussen een motorfiets en een scholier op een fatbike op vrijdag 16 februari is de laatste zwaargewond geraakt. Het ging fout op de kruising bij de Kerkbrug in Voorburg. 

Het lijkt erop dat de fatbike vanuit Voorburg over de Kerkbrug kwam en de Westvlietweg over wilde steken. Op dat moment reed een motorfiets over de Westvlietweg in de richting van Rijswijk. Op de kruising raakten de twee elkaar. De bestuurder van de motorfiets kwam er wonder boven wonder met lichte verwondingen vanaf, maar de bestuurder van de fatbike had minder geluk. Om hem medisch te verzorgen kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De heli landde op de parkeerplaats van de Sligro. 

Nadat de scholier ter plaatse was gestabiliseerd, is hij per ambulance en onder motorbegeleiding in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Het ligt voor de hand dat één van de twee betrokken partijen door rood moet hebben gereden. De VOA deed uitgebreid sporenonderzoek op de locatie van het ongeval.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant