Rond het tankstation werd een plaats delict afgezet (foto: Rene Hendriks).
Rond het tankstation werd een plaats delict afgezet (foto: Rene Hendriks).
UPDATE

Overval op tankstation aan Noordsingel bleef bij poging

Actueel 2.479 keer gelezen

Leidschendam - De eerder gemelde overval op een tankstation aan de Noordsingel bleef gisteravond 22 februari bij een poging. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 19.00 uur kwam een nog onbekende man het tankstation binnengelopen vanaf de Boslaan. Hij bedreigde de medewerkster van het tankstation met een vuurwapen. Door nog onbekende reden ging hij er snel vandoor. Vermoedelijk is hij gevlucht in de richting van de Veursestraatweg.

De overval werd, volgens het signalement dat door de politie werd afgegeven, gepleegd door een man van ongeveer 20 jaar oud met een van ca. 1.75 m lang met een mager postuur en een licht getinte huidskleur. Hij was gekleed in een zwart trainingspak en met een zwarte helm op. Daarnaast had hij een wit tasje van de Action bij zich.

De politie adviseerde de overvaller niet zelf te benaderen en bij aantreffen 112 te bellen. Bij het tankstation werd een plaats delict afgezet. Politie-eenheden hebben geruime tijd in de omgeving gezocht naar de dader, maar zonder succes.

Heeft u informatie dat de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze overval? Wellicht heeft u camerabeelden uit de omgeving van het tankstation of de genoemde straten. Deel deze dan via het tipformulier op politie.nl of bel met 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant