Een verraste moeder neemt een tasje met cadeautjes in ontvangst van Pascal Bastiaan (foto: pr).
Een verraste moeder neemt een tasje met cadeautjes in ontvangst van Pascal Bastiaan (foto: pr).

Moeders die in armoede leven verwend op Moederdag

Actueel 469 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Op een stralende Moederdag heeft een lokale ondernemer samen met Mirjam Stichter en Pascal Bastiaan de handen ineengeslagen om 20 moeders die in armoede leven te verrassen met een tas vol verrassingen.

Met een hartverwarmende dosis vrijgevigheid hebben o.a. kapper Magnifique en Miss Unicorn het mogelijk gemaakt om deze bijzondere dag extra speciaal te maken voor diegenen die het het meest nodig hebben. 

Mirjam had dit keer vanwege omstandigheden het initiatief overgedragen aan Pascal Bastiaan en zijn vrouw. Hij heeft ervoor gezorgd dat deze tasjes met liefde werden verzameld, samengesteld en persoonlijk overhandigd aan elke ontvanger.

Pascal vertelt: “Die blije gezichten van die moeders, dat was echt hartverwarmend. Het laat maar zien hoe krachtig het is als we samen optrekken. “

Mirjam Stichter vult aan: “We hebben niet alleen cadeautjes gegeven, maar ook echt wat liefde en hoop verspreid! En dat is toch waar het om draait in het leven, toch?”

Mirjam en haar dochter helpen en ondersteunen mensen uit Leidschendam-Voorburg die in armoede leven. Wilt u hier ook iets aan bijdragen, dan kunt u contact opnemen.via een e-mail aan Mirjamstichter@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant