Trekking winnende inzendingen Feestpuzzel. Ingrid Hilgersom (l.) en Marianne Knijnenburg met zelfgemaakte cadeauverpakkingen.
Trekking winnende inzendingen Feestpuzzel. Ingrid Hilgersom (l.) en Marianne Knijnenburg met zelfgemaakte cadeauverpakkingen.

Trekking winnende inzendingen Feestpuzzel Goede Doelen Boekenhuis Marianne

Actueel 281 keer gelezen

Voorburg - Goede Doelen Boekenhuis Marianne in Voorburg bestond in april twee jaar. Dit werd op allerlei manieren gevierd, ook met een Feestpuzzel: een woordzoeker. Zaterdagmiddag 11 mei was de trekking van de tien winnende inzendingen.

Om 14.00 uur lagen er tien Boekenhuis Marianne Waardebonnen klaar voor juist opgeloste puzzels. De trekking werd verricht door vrijwilliger Ingrid Hilgersom en Boekenhuis oprichter Marianne Knijnenburg. Marianne: “Er is met groot enthousiasme gepuzzeld. We hebben vele heel leuke reacties ontvangen, met vaak de vraag deze traditie van de verjaardagspuzzel voort te zetten. We gaan dat zeker doen. De ontvangen inzendingen zijn verzameld in een boekendoos, alle inzendingen waren juist! De winnaars konden helaas niet bij de prijstrekking aanwezig zijn, maar alle deelnemers hebben bericht van ons ontvangen en de winnaars kunnen hun prijs ophalen in het Boekenhuis.” De winnaars zijn: Els de Blecourt, Marianne in ‘t Hout-Verhoeven, Marianne El Baraka, Tien Groeneveld, M.P. Kopershoek, Hans Dikker Hupkes, Sanny de Bont, Miep Keijzer, Anneke Bakkum en Ineke Huitema-Versteeg.

Marianne vervolgt: “Onze vrijwilligers Gwen, Shanta en Ingrid hebben prachtige enveloppen voor de Waardebonnen gemaakt van kleurige platen die we hebben gekregen. Er is hard gewerkt: meten, papier op maat snijden, vouwen en lijmen. Ze hebben meteen maar een hele stapel enveloppen gemaakt, want vanaf vandaag is de Boekenhuis Marianne Waardebon ook te koop in de winkel, onbeperkt geldig, verpakt in een prachtige cadeauenvelop. Het bedrag op de Waardebon is € 5. Daarvoor kun je in het Boekenhuis drie boeken kopen. Een special van € 5 kan ook, of de bon is een deelbetaling van een special als die wat duurder is dan €5.”

Woordzoeker
Wie kent het niet, de woordzoeker? Woorden staan horizontaal, verticaal of diagonaal. En ook van onder naar boven en van rechts naar links en letters kunnen meer keren worden gebruikt. Streep de woorden door. De overblijvende letters vormen woorden. Deze woorden vormden de oplossing van de verjaardagspuzzel, een belangrijk doel van Boekenhuis Marianne: Leesplezier voor goede doelen.

Goede Doelen Boekenhuis Marianne is gevestigd aan de Franse Kerkstraat 5a in het historische Huygenskwartier in Voorburg. Het Boekenhuis is geopend elke woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. De boeken worden om niet verkregen, er werken uitsluitend vrijwilligers. De winst is bestemd voor ANBI-geregistreerde goede doelen, bij voorkeur uit Voorburg of directe omgeving. Dit kwartaal is de winst voor Vliet en Burgh in Voorburg. Er is ook een webshop, met zo’n vijfduizend boeken. 

Zie voor informatie en de webshop de website  www.boekenhuismarianne.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant