Dubbel feest in Prinsenhof

Actueel 472 keer gelezen

Leidschendam - Zaterdag 21 juni opent wethouder Gregor Rensen (project de Prinsenhof) het nieuwe Park de Prinsenhof. Januari 2007 ging de eerste schop de grond in voor de aanleg van Park Prinsenhof in Leidschendam-Voorburg. Nu, bijna anderhalf jaar later, is het dan zover: midden in de wijk Prinsenhof ligt een groene plek waar iedereen van jong tot oud kan recreëren.

Na de officiële opening van de Parade en het nieuwe park door wethouder Gregor Rensen om 11.00 uur, zijn inwoners van de wijk uitgenodigd door woningcorporatie Vidomes voor een brunch in de buitenlucht, naast de Brede School de Waterlelie in het nieuwe park. Ook kinderen zijn natuurlijk welkom. Het park bestaat uit een grote vijver met een loopbrug, met daaromheen een speelheuvel, een kunstgrasveld en veel groen. Via een slingerend wandelpad kan men van de Ji Yun Vredeskerk naar de andere zijde van het park lopen waar de bredeschool de Waterlelie ligt.

Dit jaar is het dubbel feest, van 09.00 tot 17.00 uur staat de Prinsenhof weer bol van de activiteiten tijdens de jaarlijkse Prinsenhof Parade. De Parade speelt zich af bij het winkelcentrum aan de Prins Frederiklaan. Met een afwisselend programma vol dans, zang, muziek, sport en circus zal de Parade ook dit jaar weer volop bruisen en swingen, verwacht de organisatie.

Braderie/rommelmarkt

Net als vorige jaren is er weer een braderie/rommelmarkt bij het winkelcentrum van 09.00 tot 17.00 uur. Tot twee dagen voor de Parade kunt u via de informatiewinkel een kraam reserveren. Voor de bewoners van de Prinsenhof kost het huren van een kraam 15 euro. Ga naar de informatiewinkel aan de Prins Frederiklaan 203 of bel (070) 444 23 20.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant