Sportprijzen uitgereikt

Actueel 11 keer gelezen

Leidschendam - In sporthal De Fluit vond zondag 15 februari het feestelijke Sportgala in het kader van de Sportprijs 2008 plaats. Onder grote belangstelling van meer dan 350 sporters, supporters en belangstellenden werden verdienstelijke sporters, sportteams, scheidsrechters en talenten in het zonnetje gezet en ontvingen welverdiende prijzen voor hun prestaties van het afgelopen jaar.

Diverse demonstraties en muziek maakten het feest compleet. Initiatiefnemer en hoofdsponsor van de Sportprijs, gemeente Leidschendam-Voorburg, had een primeur. De lancering van de website www.lv.nl/sport is een feit. Op de site is allerlei informatie te vinden over sporten en bewegen in de gemeente. Veel sporters werden zondag met een prijs beloond.

De Parc la Clusure Talententeamprijs was voor Forum Sport meisjes junioren 1 en de Parc la Clusure Talentprijs voor Julia Berentschot. Het sportteam 2008 werd VEO 1, gevolgd door Tonegido dames 1 en RKAVV 2. Tot sportvrouw van het jaar werd Irene Kinnegim uitgeroepen, tweede werd Rachel Piekhaar en derde Melody Meijer. Sportman van het jaar werd Sammy-Lee Muller, met Wim van Mespel en Richard Kind als tweede en derde.

Ook werd een aantal scheidsrechters in het zonnetje gezet: Ferdy Walvoort, Herman Arenthals, Andre van der Meulen, Joost de Bock, Rob Veldkamp, Cor Ardon en Jan-Jaap van Rijn. De Sportprijs 2008 is een initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg en wordt gesponsord door de gemeente, Reactief advies en organisatie, Tigges communicatie advies, Sport 2000, Super Sound, Wijnheeren, 2Gather, Intesa, Haagse Sportprijzen Handel, Averti en Parc la Clusure. Meer informatie over de Sportprijs 2008 op www.sportprijslv.nl.

Uit de krant