Logo hetkrantje-online.nl

Vrijwilligers in actie op MADD

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Het Vrijwilligerspunt zet zich samen met de gemeente in om de landelijke actie Make A Difference Day (MADD) onder de aandacht te brengen en gemeentebreed op te zetten. MADD is bedoeld om het vrijwilligerswerk te promoten.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart heeft het Vrijwilligerspunt verschillende activiteiten gepland waar iedereen als vrijwilliger aan mee kan doen. Dit is dé manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk en iets te betekenen voor een ander.

Op vrijdag 20 maart kun je hekken schilderen en pannenkoeken bakken en kinderen t rondleiden bij Stadskinderboerderij Essesteijn en bloemschikken, kledingherstelwerkzaamheden verrichten en paaskaarten maken bij Florence De Mantel. Tevens vinden verschillende werkzaamheden plaats op het terrein van Jeugdmanege Hestar en zijn er activiteiten van Steunpunt Rondom Mantelzorg.

Zaterdag 21 maart is er rollatoronderhoud, een waxine zonnebloem-workshop en het maken van lenteplacemats met de bewoners van Florence De mantel. Ook zijn er kluswerkzaamheden als verven van wanden en het opleuken van de bar in het Dorpshuis Stompwijk.

Een aantal wethouders en de burgemeester zijn bereid mee te doen. Ook Ronald Lamping, columnist van Het Krantje, en Eric Bouwman, bekend van de regiosoap Pauwen en Reigers, Idols en ONM hebben hun medewerking toegezegd. Het Vrijwilligerspunt hoopt op zoveel mogelijk publiciteit en animo.

Aanmelden kan bij het Vrijwilligerspunt (070) 300 4746 en info@vrijwilligerspunt.nl. Kijk voor meer informatie over Make A Difference Day op www.madd2009.nl.

Meer berichten