Exotische kookworkshop Zomertijd

Actueel 8 keer gelezen

In het kader van het zomerprogramma van WoeJ voor 55-plussers dat vrijdag 10 juli feestelijk van start ging onder de naam ‘Zomertijd’, was er donderdag 16 juli een kookworkshop van de Stichting Kleurwerk. Ongeveer 15 dames waren daarvoor naar Wijk- en Dienstencentrum Noord in Leidschendam gekomen.

Tijdens de kookworkshop kon men kennismaken met de Marokkaanse, Turkse en Afghaanse keuken. Na de bereiding werd de maaltijd gezamenlijk opgepeuzeld.

Tot en met 14 augustus vinden in alle wijk- en dienstencentra (WDC) in Leidschendam-Voorburg meer dan 20 activiteiten plaats in het kader van de Zomertijd. De zomeractiviteiten zijnbestemd voor ouderen, die vaak niet meer op vakantie gaan, terwijl veel andere activiteiten stilliggen en vrienden, familie en bekenden zelf wel op vakantie zijn. Er wordt voor hen van alles georganiseerd, zoals workshops, lezingen en uitstapjes.

Kaarten voor alle activiteiten kunnen tijdens kantooruren worden gekocht bij de vier wijk- en dienstencentra van WoeJ. Dit zijn in Voorburg WDC De Groene Loper, Van Royenstraat 2 en WDC Oranjehoek in de Oranje Nassaustraat1 en in Leidschendam WDC De Schuitejager, Scheepswerf 18 en WDC Noord, Duivenvoorde 262. De kaarten kunnen in principe tot een week voor de activiteit worden gekocht, maar vol is vol.

Uit de krant