Gemeenteraadslid Kniesmeijer be?digd

vr 18 dec 2009, 17:50 Actueel 0 keer gelezen

Voorburg - Tijdens de raadsvergadering van 15 december is de heer R.J. Kniesmeijer be?digd als raadslid voor GroenLinks. Hij nam daarmee het stokje over van de heer H. van de Braak, die kortgeleden verhuisd is naar Veenendaal.

De heer Kniesmeijer is geen onbekende voor de raad van Leidschendam-Voorburg. Burgemeester van der Sluijs: ?Met u treedt het meest ervaren raadscommissielid aan als raadslid. In Voorburg was u al lid van een raadscommissie en sinds de fusie van de gemeenten Leidschendam en Voorburg bent u lid van de commissie Openbaar Gebied. In een grijs verleden was u ook al voor de PPR lid van de steunfractie in de gemeenten Den Haag en Amstelveen. Kortom, een zeer ervaren persoon als het om het ?handwerk? van het raadswerk gaat ?.

De heer Kniesmeijer is nog maar voor een korte periode in functie als raadslid, namelijk tot de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Fractievoorzitter van GroenLinks, mevouw. M. Cornelissens: "Ik ben erg blij met de opvolging door Rob Kniesmeijer. Ik prijs me rijk met zo'n ervaren collega, goed dat hij op deze manier alvast warm kan draaien voor de volgende raadsperiode.? De heer Kniesmeijer is in het dagelijks leven beleidsmedewerker bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat; zijn werkzaamheden betreffen realisatie van spooruitbreidingen tussen Schiphol en Almere. Hij is 51 jaar, ongehuwd en woont in Voorburg.

Uit de krant