Prijzen voor kerstetalages Herenstraat

do 31 dec 2009, 10:09 Actueel 0 keer gelezen

Voorburg - Wethouder Astrid van Baalen reikte dindsdag 29 december de prijzen uit vcan de kerstetalagewedstrijd van de Vereniging Ondernemers Oud-Voorburg (VOOV).

Deze wedstrijd werd voor de vierde keer uitgeschreven voor de ondernemers van de Herenstraat en omgeving, die zich dit jaar op een bijzondere wijze inzetten voor het slagen van de actie.

De winnaar was dit jaar Theun & Bloemen, Herenstraat 127-129, de 2e prijs was voor Miss Tique damesmode, hoek v.Schagenstraat / Herenstraat en de 3e prijs voor Diciasette damesmode, Herenstraat 17.

De jury in een toelichting: “Theun&Bloemen , heeft als zeer recent gestarte ondernemer op een artistieke wijze de kerst weten te verwoorden in zijn presentaties. En Miss-Tique is er zeer goed in geslaagd, om op een smaakvolle wijze invulling te geven aan de combinatie product mode en kerstsfeer.”

Voor Diciasette geldt dat de zaak voor de derde keer in successie (de laatste 2 jaren 1e prijs) nu wederom in de prijzen is gevallen. Naar opvatting van de jury met een etalage die door creativiteit en orginaliteit een toegevoegde waarde geeft aan het product mode.

Uit de krant