Logo hetkrantje-online.nl

Goudsmid in Nieuwstraat bruut overvallen

  •   keer gelezen   Actueel

BREKEND Leidschendam - De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een goud- en diamanthandel aan de Nieuwstraat.

Twee mannen overvielen en mishandelden donderdagochtend 23 december een medewerker van de winkel. Twee mannen met een Noord-Afrikaanse uiterlijk drongen omstreeks 09.00 uur de winkel binnen en bedreigden de medewerker met een wapen.

Nadat de man een paar rake klappen had gehad, gingen de mannen weer weg. Vermoedelijk zijn zijn in de richting van de Damlaan gelopen. Het is nog niet bekend of de mannen iets buit hebben gemaakt. De medewerker van de winkel werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie verstuurde na de overval een SMS-Alert, met het verzoek om uit te kijken naar twee mannen met een Noord-Afrikaanse uiterlijk, van circa 1.70 m en 1.90 m. Eén van de hen heeft een baardje.

Hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Op de stoep van de Nieuwstraat in Leidschendam werd maandagmiddag ook al een 28-jarige man uit Leidschendam vreselijk mishandeld, hij raakte zwaar gewond.

Man ernstig mishandeld in Leidschendam

> Beelden

Meer berichten