Logo hetkrantje-online.nl

Bijeenkomst voor lokale ondernemers

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Het Plaform Economie en Arbeidsmarkt Leidschendam-Voorburg houdt op donderdagavond 5 januari een bijeenkomst voor ondernemers in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Het thema van de avond is ‘Ondernemers & Huisvesting’. De gemeente organiseert de avond in nauwe samenwerking met de Kamer van Koophandel Den Haag en MKB-Leidschendam-Voorburg. Het programma start om 18.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Leidschendam.

De gemeente Leidschendam-Voorburg en het bedrijfsleven hebben samen een Platform opgericht. Samen ontwikkelen ze een agenda en een actieprogramma. Burgemeester en wethouders willen de lokale economie (meer) stimuleren door een integrale aanpak van sociaal-economische opgaven. Door het organiseren van onder andere themabijeenkomsten willen zij meer gezamenlijk ideeën uit wisselen en activiteiten afstemmen.

Programma

18.00 uur Inloop en broodjes

19.00 uur Programma deel 1: wensen van de ondernemers en opening door wethouder Peter van Ostaijen (economie) en voorzitter van het Platform.

19.45 uur Pauze

20.00 uur Programma deel 2: mogelijkheden voor de ondernemers

20.45 Einde en gelegenheid tot netwerken

Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.kvk.nl/bijeenkomstlv. De uitnodiging en bijbehorend introductieboekje zijn ook te vinden op www.kvk.nl/bijeenkomstlv.

Meer berichten