Humphrey Brugman toont, onder toeziend oog van wethouder Heleen Mijdam,  trots de oorkonde van onze redactie. foto Het Krantje.
Humphrey Brugman toont, onder toeziend oog van wethouder Heleen Mijdam, trots de oorkonde van onze redactie. foto Het Krantje.

'Kunstcentrum is mijn missie'

Actueel 86 keer gelezen

Voorburg - Tijdens een lunchinterview bij Goldy’s, waarbij ook wethouder Heleen Mijdam aanwezig was, werd officieel bekend gemaakt dat Humphrey Brugman ‘Ondernemer van her Jaar’ is geworden.

Door Bart Bakker

Hij kreeg tijdens de verkiezing, waarbij onze lezers konden stemmen op de Ondernemers van de Week, de meeste stemmen. Van Telstar Uitgeverij kreeg hij een halve pagina kleurenadvertentie en een oorkonde aangeboden. Gedurende de uitreiking besprak Humphrey Burgman, op verzoek van onze redactie, een aantal zaken met Heleen Mijdam, die vervolgens van hem ook een rondleiding door zijn winkel- annex atelier kreeg. Deze week leest u in Het Krantje een reportage over de uitreiking en het rondetafelgesprek tussen de Ondernemer van het Jaar en wethouder Heleen Mijdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant