De ontruiming van het CBS houdt de gemoederen bezig
De ontruiming van het CBS houdt de gemoederen bezig

Hallo medegebruikers van het CBS-gebouw!

Actueel 58 keer gelezen

Voorburg - Wilma Schumm roept iedereen op om naar de raadsvergadering te komen.Zij schreef ons de volgende ingezonden brief.

Ondanks het feit dat ik mensen met karren vol spullen door de gang zie lopen, vrachtwagens met de klep open voor de deur van het CBS gebouw zie staan, probeer ik de moed er in te houden. En wat ik nu het meeste hoop, is dat diegene die nog geen uitzicht heeft op een nieuwe ruimte ook de moed niet laat zakken. Wat ik wel merk, is dat je in dit soort situaties altijd mensen beter leert kennen.

Soms doet dat pijn, maar in de meeste gevallen is het ook een bijzonder fijne ervaring. De afgelopen tijd zijn er vaak vervelende momenten geweest omdat je niet weet waar het schip strand, terwijl daarnaast de gezellige sfeer en met elkaar “ een vuist maken” heel veel energie geeft. Die “vuist” moeten wij morgen avond ook met elkaar maken als we weer met velen naar de raadsvergadering gaan. Als er maar weinig mensen komen voelt de gemeente zich gewonnen: EN DAT MAG NIET GEBEUREN! NEE, zij moeten weten dat zij ons iets schuldig zijn. Dus ook al heb je al zicht op een ruimte of heb je dat ook al daadwerkelijk, KOM TOCH, om de anderen te steunen.

Ondanks alles willen wij er toch op aan sturen dat wij nog wat uitstel krijgen , al is het maar een paar weekjes. Ook verwachten wij van de gemeente NU DAADWERKELIJK hulp bij het vinden van een andere ruimte . Mensen, wij rekenen op iedereen…dat zou een mooi Valentijnscadeau zijn. Dank je wel!!! Tot vanavond half acht in de Herenstraat 72,Voorburg. Kom op tijd dan heb je een zitplaats Namens de commissie, Vriendelijke groet Wilma Schumm 06 123 68 4 69

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant