De ravage aan de personenauto was groot
De ravage aan de personenauto was groot

Aanhouding na veroorzaken ernstig verkeersongeval A4

Actueel 42 keer gelezen

Leidschendam Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft een 56-jarige vrachtwagenchauffeur uit Eindhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeval op de A4 ter hoogte van Leidschendam.

Bij het ongeval zijn twee personen zwaargewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Bij dit ernstige ongeval waren vijf voertuigen betrokken.Rond 9.10 uur stond een file op de afrit Leidschendam van de A4. De vrachtwagenchauffeur zag vermoedelijk het stilstaande verkeer te laat en reed achter op de file in. Een 55-jarige inwoner van Nieuwegein zat in de eerste auto die de vrachtwagen raakte en is met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval raakten in totaal vijf voertuigen beschadigd. Het voertuig uit Nieuwegein botste door de klap op een bestelbus, die tegen een auto voor hem aanreed. In deze auto zat een 28-jarige inwoner uit Den Haag en ook hij is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is de man vrijgelaten. De officier van justitie bepaalt wanneer en of de Eindhovenaar zijn rijbewijs terugkrijgt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant