Afbeelding

Burenhulpcentrale in Leidschenveen

Actueel 106 keer gelezen

Den Haag - Op zaterdag 17 maart wordt van 14.00 uur tot 16.00 uur een Tweetup georganiseerd en lanceert Roni Groeneweg (VÓÓR Welzijn) de Burenhulp Centrale Leidschenveen.

Tijdens de Tweetup vertellen wijkbewoonster Cynthia van der Linden en Marie-Louise Borsje over hun twitter ervaringen. En de lancering van de Burenhulpcentrale betekent meer betrokkenheid voor u en uw buurt. De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten. Van fanatieke Leidschenveense twitteraars, actieve wijkbewoners, niet twitteraars tot de opbouwwerker van stichting Boog in Leidschenveen, komt allen!

Wat is een Tweetup?

Een Tweetup is een bijeenkomst voor mensen die gebruik maken van Twitter of nieuwsgierig zijn naar wat Twitter is en elkaar willen ontmoeten. Vaak zien mensen wel een Tweet van iemand voorbij komen maar kennen degene die twittert niet. Dit is de kans om elkaar te ontmoeten!

Wat is de burenhulpcentrale?
Voor u als u een keer hulp uit de buurt nodig heeft of als u juist een keer iets voor iemand uit de buurt wilt doen! Hoe dat werkt leggen we u graag op 17 maart uit

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant