De clubkampioenschappen waren geslaagd bij badmintonclub Voorburg. foto: PR
De clubkampioenschappen waren geslaagd bij badmintonclub Voorburg. foto: PR

Casper van Laar en Mila Roozen clubkampioen badminton

Actueel 90 keer gelezen

Voorburg - De jaarlijkse driedaagse clubkampioenschappen van Badmintonclub Voorburg zijn weer achter de rug. Het was met 108 deelnemers een goedbezocht toernooi, waarbij vooral op de laatste dag veel bloedstollende partijen werden gespeeld.

Net als vorig jaar zijn Casper van Laar en Mila Roozen clubkampioen in de single geworden, maar zij moesten hier zeker hard voor strijden. In de finalepoule van de herensingle trok Casper van Laar uiteindelijk op punten aan het langste eind; Harold de Wit en Thomas Tseng, die allebei net als Van Laar één wedstrijd hadden gewonnen in de finalepoule, werden tweede en derde.

Mila Roozen versloeg in de spannende finale van de vrouwensingle Lina van der Loo. In de hoogste klasse van het jeugdtoernooi werden Govert van Westing en Maaike Kamsteeg kampioen in de single; Marc Tollenaar en Anne-Lize Steverink behaalden de tweede plaats. De uitslagen van de overige onderdelen (singles, dubbels en gemengd dubbels in verschillende klassen) en foto’s van het toernooi zijn te vinden op de website van de club: www.badmintonvoorburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant