Altijd leuk zo'n huisdier.....foto: Het Krantje
Altijd leuk zo'n huisdier.....foto: Het Krantje

Reptielenshow bij heropening Faunaland Hofstede

Actueel 500 keer gelezen

Den Haag – Bij Faunaland Hofstede vond zaterdag een feestelijke heropening plaats. Dit gebeurde door het houden van een spectaculaire reptielenshow van Ferry Torrez. “Het ging hier om een indrukwekkend schouwspel tussen mens en dier”, zegt Frans Hofstede. “Op humane wijze werd een aantal slangen, krokedillen, vogelspinnen, leguanen en varanen gepresenteerd. Het was een fascinerende belevenis om deze dieren van dichtbij te aanschouwen".

Door Bart Bakker

De aanleiding voor de reptielenshow is de verbouwing die onlangs bij Faunaland Hofstede plaatsvond. “We hebben de afdelingen ‘Hengelsport’, ‘vissen’ en ‘honden’ naar achteren verplaatst”, vertelt John Hofstede. “Hierdoor is er meer ruimte voor alle grootverpakkingen gekomen. De klant heeft hier meteen zijn voordeel van, want doordat we nu groter kunnen inkoper, zijn de prijzen verlaagd. Kortom, deze verandering is voor ons een belangrijke stap voor de toekomst”.

De verbouwing is met vijftien medewerkers in een week tijd afgerond. “Tot ’s avonds laat is er dan ook doorgewerkt”, zegt John Hofstede. “Er is door iedereen een knappe prestatie geleverd”.

“We konden daardoor gewoon open blijven”, vult Frans Hofstede aan. “We zijn bijzonder blij met het eindresultaat. De zaak is nu overzichtelijk geworden. Tevens is het zowel voor ons als de klanten allemaal veel efficiënter. Wellicht moeten onze vaste klanten even wennen waar alles nu staat, maar onze medewerkers zijn uiteraard ter plaatse om iedereen de weg te wijzen”.

Faunaland Hofstede heeft inmiddels een regionale functie. “De klanten komen niet alleen uit Leidschendam en Voorburg, maar ook uit Ypenburg en Leidschenveen”, aldus Frans Hofstede. “Tenslotte is onze locatie langs de Vliet aan het Schrepelpad nr 6 makkelijk aan te rijden. Er is ook voldoende en gratis parkeergelegenheid. We hebben een breed assortiment van diervoeders en -benodigdheden, planten en tuinartikelen. Met een oppervlakte van vijfduizend vierkante meter biedt Faunaland Hofstede een ruime keuze aan op het gebied van aquaria, vissen, terraria, reptielen, knaagdieren, vogels, katten, honden, ruitersport, hengelsport, tuin, planten en vijvers”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant