Wayne Bergeron komt naar Leidschendam. foto: PR
Wayne Bergeron komt naar Leidschendam. foto: PR

Wereldster bij Pitch&Putt...

Actueel 105 keer gelezen

Leidschendam - Hoe vaak doet zich de mogelijkheid voor om uitzonderlijke musici live in Leidschendam te mogen bewonderen? Niet zo heel vaak, onbereikbaar, drukke schema´s, financiële kwesties of ster allures, waardoor kleine podia worden ontweken en dus altijd een stille hoop blijft.

Een van werelds beste lead trompettisten op dit moment, Wayne Bergeron uit Los Angeles, zal een eenmalig exclusief concert verzorgen, samen met de Holland Bigband. Op 7 Maart in Pitch&Putt Leidschendam zal deze trompettist extra ordinair garant staan voor spektakel, sound en muzikale perfectie.

Wayne Bergeron is zoals dat heet de no.1 firstcall lead trompettist in Hollywood. Zijn carrière nam een sprong na een tour en diverse opnames als lead-trompettist in de bigband van de toen vermaarde trompettist en bandleider Maynard Ferguson. Na het overlijden van Maynard Ferguson in 2006, wordt door velen Waye Bergeron als enige genoemd die enigszins in de voetsporen van deze legende kan staan. Met meer dan 300 film en tv soundtracks op zijn naam is hij zelf nu al een legende, zijn solo´s zijn te horen in films als “Incredibles”, “The Mask”, “The Green Hornet” en “Rocky Balboa”.

Hij werkte met vele internationale artiesten zoals Michael Bolton, Michael Buble, Celine Dion, Diana Krall, Beyoncé, Natialie Cole, Joe Cocker, Quincy Jones, Paul Anka en vele andere. Naast zijn enorme range en power is hij zeker ook een jazz solist en maakte drie eigen cd producties waarbij hij alle facetten van de trompet laat horen.

Tijdens dit eenmalige exclusieve concert zal hij ondersteund worden door de Holland Bigband, een 19 mans professioneel orkest o.l.v. Loet van der Lee. De avond zal bol staan van muzikale verrassingen, explosieve uitspattingen en diversiteit. Voor meer informatie www.colarte.eu

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant