Gregor Rensen opent maandag de Sport In. foto PR
Gregor Rensen opent maandag de Sport In. foto PR

Gmeente biedt Sport Cultuur-In aan

Actueel 68 keer gelezen

Voorburg - Op maandag 27 februari zijn alle kinderen van groep 4 tot en met 8 van de basisscholen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk van harte welkom bij de Sport Cultuur-In.

Om 11:00 uur opent wethouder Gregor Rensen van Sport dit sportieve en creatieve evenement. Dit vind plaats in Sporthal Essesteijn in Voorburg van 11:00 tot 15:00 uur. Samen met vrienden en vriendinnen kunnen de kinderen dan volop sporten en al hun creativiteit laten zien.

De eerste dag van de voorjaarsvakantie begint dus goed. Voor maar € 2,- per persoon is er keuze uit vele sporten zoals cricket, volleybal, hockey, badminton, hapkido, tafeltennis en hiphop streetdance. Ook op creatief gebied is er van alles te beleven, bijvoorbeeld toneel of djembé.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Om 10:30 uur gaan de deuren open en kan iedereen zich aanmelden. Het dragen van zaalschoenen is tijdens het sporten in de sporthal verplicht en voor een hapje en een drankje is de kantine geopend. De Sport Cultuur-In wordt aangeboden door de gemeente Leidschendam-Voorburg. De sporten staan onder begeleiding van professionele instructeurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant