Theatergroep zoekt jong talent

Actueel 46 keer gelezen

Voorburg - Na het succes van “Romeo en Julia” in januari, wil Theatergroep Voorburg in december 2012 weer een familievoorstelling op de planken zetten met jonge spelers. Daarom is de theatergroep op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van dertien tot en met achttien jaar.

Hou je van toneel spelen of heb je misschien nog geen toneelervaring, maar zou je het wel eens willen proberen? Op donderdagavond 5 en 19 maart zijn er van 19.30 tot 21.30 uur auditierondes.

Aan de hand van allerlei opdrachten, gaat de regisseur kijken wat je in je mars hebt en voor welke rol hij je misschien kan gebruiken. Daarna wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt met welke spelers we de voorstelling gaan maken.

De repetities zijn op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, behalve in de schoolvakanties. De voorstellingen zijn op 15, 16, 22 en 23 december 2012. De auditierondes zijn gratis.

Word je uitgekozen om mee te doen, dan betaal je éénmalig € 125,00.


Voor meer informatie, of om je op te geven voor de auditierondes, kun je terecht op de website: www.theatergroepvoorburg.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant