‘Vrijheid Blijheid’ bij de VVD

Actueel 65 keer gelezen

Voorburg- Onder de titel ‘Vrijheid Blijheid’ houdt de VVD Leidschendam-Voorburg op donderdag 8maart haar eerste LiberCafé van 2012. Op een wel heel bijzondere locatie – de recentgerenoveerde St. Martinuskerk in Voorburg – hoopt de VVD voorgoed af te rekenen metde misverstanden die er over het liberalisme bestaan.

Zo zouden liberalen tegengodsdienst zijn. En vinden sommigen de bezuinigingen op zorg asociaal. Niemandanders dan Heleen Dupuis, Eerste Kamerlid voor de VVD en voormalig hoogleraarmedische ethiek aan de Universiteit Leiden, zal op inspirerende wijze laten zienwaar het liberalisme wél voor staat en wat een verrijking het kan opleveren voormens en samenleving.

Philip van Veller, afdelingslid en bureaudirecteur bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, zal nader ingaan op de door de VVD zobenadrukte ‘eigen verantwoordelijkheid’. Voor leden van de VVD bestaat daarnaast nog de mogelijkheid een korte rondleiding te maken door het gerenoveerdegebouw. Zowel de parochie als de architect Gert-Jan Borgman staan klaar om de‘gedaantewisseling’ van het kerkgebouw nader toe te lichten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant