“Een grondig bloedonderzoek laat alles zien’

Actueel 371 keer gelezen

Voorburg - Willy Behiels opende onlangs zijn praktijk Biological Balance in het bedrijvencentrum in Voorburg aan het Oosteinde 137 D. De onderzoeker is gespecialiseerd in bloedonderzoeken waardoor kanker, darmklachten en ziekten in een vroeg stadium zijn te traceren.

Ook mensen die een ziekte hebben, kunnen bij de ervaren homeopatische specialist terecht. Zijn onderzoekmethoden genieten inmiddels internationale bekendheid en laten zien dat een grondig bloedonderzoek alles van iemand kan laten zien

Door Bart Bakker

“Bij mijn onderzoeksmethode wordt met behulp van de Bradfordmicroscoop een druppel bloed bekeken”, legt Wily Behiels uit. “Tijdens het consult kan men meekijken op het scherm om te zien hoe de zaken ervoor staan. De microscoop vergroot tot 18.000 keer, zodat het goed mogelijk is om de kwaliteit van het bloed te onderzoeken. Er wordt onder andere gekeken naar de conditie van de rode en witte bloedcellen. Ik let op of er een juiste doorstroming van het bloed is en let er op of de bloedcellen niet gaan verkleven. Zoiets kan het gevolg zijn van een verkeerde voeding. Of een teveel aan dierlijke eiwitten en suikers, die door het lichaam niet goed worden verteerd. Hierdoor ontstaat verkleving waardoor er sprake is van een minder goede doorstroming”. Naast kanker kan uit de onderzoeken blijken of iemand een allergische reactie heeft op bepaalde voedingstoffen. Tevens wordt tijdens het onderzoek een druppel bloed gestold, waardoor kan worden opgemaakt of er schade is door zogenaamde vrije radicalen of een belasting van zware metalen in het bloed. Ook wordt er een eventueel tekort aan vitaminen en mineralen opgespoord”.

Geinteresseerden kunnen een afspraak maken met Willy Behiels via het mobiele nummer 06- 23920340. Of kan mailen naar : biological.balance@gmail.com. “Ik neem graag alle tijd voor een onderzoek,’’ besluit Willy Behiels. “Het is belangrijk dat we met elkaar veel aandacht aan iemand zijn gezondheid besteden. Als het nodig is, zal ik mensen doorverwijzen naar een gespecialiseerde arts of een apotheek waar ze de juiste middelen kunnen krijgen”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant