Wel protest geen deelname aan staking. foto: PR
Wel protest geen deelname aan staking. foto: PR

Maerten van den Veldeschool doet niet mee aan staking

Actueel 42 keer gelezen

Stompwijk - Op dinsdag 6 maart vindt er een landelijke staking plaats binnen het basisonderwijs. Het team van de Maerten van den Veldeschool staakt echter niet mee.

“Dit betekent niet dat we het eens zijn met de plannen van de minister, maar we zullen op een andere manier proberen duidelijk te maken dat we het totaal oneens zijn met de minister”, meldt R.A.M. Schoonens adjunct directeur van de Stompwijkse basisschool.

Hij zegt hier verder over: Onze actie zal er als volgt uit komen te zien:

09.00 uur: het positieve signaal. In groep 6 zal les worden gegeven zoals het behoort te zijn. leerkracht, klassen/onderwijsassistent, remedial teacher en diverse hulpouders zullen ervoor zorgen dat de kinderen echt passend onderwijs krijgen. Ieder kind zal die aandacht en ondersteuning krijgen die het nodig heeft om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

10.00 uur: het negatieve signaal! De minister laat ons in de kou staan, om dit duidelijk te maken zal de situatie worden uitgebeeld waar het, na uitvoering van de plannen van de minister, op uit zal draaien.

Dit betekent dat één leerkracht op het schoolplein aan een hele grote klas les zal geven. Op deze manier zal geen enkel kind die aandacht en ondersteuning krijgen die het nodig heeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant