Er is altijd een muzikale omlijsting bij de avondvierdaagse. foto: PR
Er is altijd een muzikale omlijsting bij de avondvierdaagse. foto: PR

Alternatieve wandelvierdaagse bij WZH De Sonneruyter

Actueel 51 keer gelezen

Voorburg - Dit jaar organiseert WZH De Sonneruyter aan de Sonnenburghlaan 4 in Voorburg voor de 27e keer een voor zijn cliënten. De wandelvierdaagse vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 juni.

Om deze activiteit goed te laten verlopen, kan men alle soorten van hulp goed gebruiken. De Sonneruyter wil deze activiteit graag gratis aan de cliënten aanbieden. Daarom is men op zoek naar sponsoren. De kosten die voor deze activiteit gemaakt worden zijn onder andere voor het bieden van hapjes en drankjes, uitgebreide reclame, medailles, bloemen en de kosten van de drumband.

Zoals ieder jaar is de organisatie op zoek naar hulp in de vorm van klaar-overs en begeleiders; mensen die bereid zijn om een of meerdere avonden een deelnemer die gebruik maakt van een rolstoel, te duwen.

Er wordt elke avond verzameld om 18.00 uur in de recreatiezaal en om 18.30 uur wordt vertrokken vanaf De Sonneruyter. Er worden routes gelopen van circa 45 minuten met halverwege een korte pauze waarin er gezorgd wordt voor een lekkere snack. De laatste avond wordt muzikaal en feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje en de uitreiking van de medailles.

Men kan uw hulp goed gebruiken.


Mocht u zich op willen geven als begeleider of als sponsor dan kan dit bij WZH De Sonneruyter, afdeling activiteitenbegeleiding, telefoon 070-756.1222 of e-mail: bvdlubbe@wzh.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant