'Nuchtere verstand heeft gezegevierd'

Actueel 53 keer gelezen

Voorburg - Kinderboerderij Rusthout mag in de weekeinden weer open. De vele vrijwilligers ontvangen weer graag mensen op Kinderboerderij Rusthout in de weekeinden van 13.00 uur tot 17.00 uur

 Het college heeft alsnog besloten na herhaaldelijk aandringen van de vrijwilligers om openstelling tot 1 januari 2013 toe te staan. Wim Jansen, namens de vrijwilligers: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd,dat gezond, nuchter verstand heeft gezegevierd” Wij danken Stichting de Groene Basis en de fractie Gemeentebelangen voor de geboden steun, waardoor alle partijen in de gemeenteraad de wethouder dringend gevraagd hebben zijn eerder genomen beslissing te herzien en Kinderboerderij Rusthout in de weekeinden open te houden,met succes dus. Wij zullen de bezoekers dan ook regelmatig persoonlijk op de hoogte houden over de stand van zaken over de  verhuizing naar Stadskinderboerderij Essensteijn per 1 januari 2013.

"Op zondag 6 mei zijn alle vrijwilligers van Kinderboerderij Rusthout en vrijwilligers van Stichting de De Groene Basis van 13.00 en 17.00 uur op de kinderboerderij aanwezig om alle vaders en moeders, kinderen,opa’s en oma’s en sympathisanten te ontvangen met een kopje koffie met een koekje en limonade met een lekkernij om op een ludieke wijze te bedanken voor de massale morele steun de afgelopen tijd".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant