Gregor Rensen op bezoek bij de boottocht van het Rode Kruis. (foto PR)
Gregor Rensen op bezoek bij de boottocht van het Rode Kruis. (foto PR)

Rode Kruis dagboottocht voor de 51ste keer succes

Actueel 146 keer gelezen

Leidschendam - De jaarlijkse dagboottocht van de afdeling Leidschendam (incl. Zoeterwoude-Dorp) verliep ook dit jaar weer zonnig en voorspoedig door de inzet van vele vrijwilligers en goedgeluimde gasten. Ditmeldt het Rode Kruis in een persbericjt.

"Geheel volgens planning gooide de kapitein van de Princess van rederij Triton uit Katwijk om 09.30 uur na een gladjes verlopen inscheping de trossen los. Aan boord waren circa. 80 gasten en een kleine twintig vrijwilligers, onder wie artsen, verpleegkundigen en muzikanten. Zij waren uitgeleide gedaan door wethouder Rensen die daar, ondanks zijn volle agenda, uitvoerig de tijd voor nam", aldus een woordvoerder.

"Gelukkig liet het weer zich van z’n beste kant zien zodat er onderweg naar de Kaag veel te genieten viel van de ontluikende natuur. Uiteraard was ook voor de inwendige mens goed gezorgd (koffie, hapje, drankje, lunchbuffet etc.), dit alles naar volle tevredenheid van de gasten. En hoewel het zonnetje van de ochtend in de loop van de dag plaats maakte voor de nodige bewolking, bleef de stemming er goed in".

Zo arriveerde de Princess om 16.30 weer uur aan de kade in Leidschendam waar de eerste chauffeurs die de gasten ’s morgens hadden gebracht bij restaurant Riverside al stonden te wachten om hun passagiers weer thuis te brengen.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers, zowel aan boord als bij het in- en ontschepen en het vervoer, de bemanning van de Princess, de medewerking van restaurant Riverside en de Bloemenvink, kan ook dit jaar weer worden teruggezien op een zeer geslaagd evenement.

Ook vrijwilliger worden, of wilt u misschien mee collecteren in de collecteweek van het Rode Kruis van 24-30 juni 2012?. Neem dan telefonisch contact op met 070-3278260 of stuur een mailtje naar fteunissen@hetnet.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant