Het verkeer kan er weer langs. (foto Het Krantje)
Het verkeer kan er weer langs. (foto Het Krantje)

Tijdelijke openstelling weg onder viaduct Voorburg

Actueel 52 keer gelezen

Voorburg - De Vereniging Ondernemend Oud Voorburg heeft de laatste weken permanent met de gemeente overleg gevoerd over de openstelling van het Marianneviaduct en heeft met wethouder Van Ostaijen afspraken gemaakt om dit onder voorwaarden te realiseren

De doorgang onder de Utrechtsebaan is vanaf heden als een proef van twee weken in beide richtingen Parkweg Westeinde opengesteld en op de kruising Parkweg / Stationsplein zijn tijdens de spitsuren verkeersregelaars aanwezig.

De openstelling is onder voorwaarde dat de veiligheid van de scholieren, bezoekers, fietsers en werklieden onder alle omstandigheden gewaarborgd blijft.

De VOOV verzoekt hierbij de ondernemers, bewoners en bezoekers:

- langzaam onder het viaduct te rijden; - te zorgen dat veiligheid door het autoverkeer gewaarborgd is; - u zich houdt aan de verkeersregels (ook de tijdelijke). Op deze wijze kunnen de werkzaamheden onbelemmerd doorgaan en kan voorkomen worden dat de doorgang weer gesloten wordt.

Het Stationsplein bij Brasserie Stuut zal uiterlijk 6 juli worden opengesteld, dit zal gelijktijdig met de gehele openstelling van de Prinses Mariannelaan gebeuren.

Begin van augustus worden de werkzaamheden aan de rioleringen verplaatst naar de overzijde bij het Stationsplein – Zwartepad. Gelijktijdig zal dan de in-uitrit worden afgesloten. Het verkeer naar het oude centrum van Voorburg wordt omgeleid via de inrit bij Brasserie Stuut.

Het Westeinde wordt in augustus onder het viaduct voor The Village afgesloten. Er zal een parallelweg gelegd worden vanaf de Village Lounge tot Huygensmuseum Hofwijck.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant