UFO melding vanuit Leidschendam

Actueel 120 keer gelezen

Deze week kwam er een bijzondere melding van een UFO boven Leidschendam. Een 49-jarige administratief medewerker uit Zoetermeer zag op zaterdag 16 juni om 23.10 uur een indrukwekkend object vergezeld van 14 kleinere objecten. Deze sighting heeft een enorme impact gehad op deze getuige, we hopen dat meer mensen dit gezien hebben en zich hier ook melden. Lees hier zijn relaas

Op Zaterdagavond 16 juni j.l. was ik bij mijn moeder in de wijk 't Hert in Leidschendam. Ik was tv aan het kijken en keek door het raam even naar de hemel. Toen ik plotseling twee heldere objecten waarnam die in de lucht bleven hangen.

Het licht wat er aan de onderkant uitkwam was rood, oranje,maar ook wit. Ik liep naar de zolder om dit eens beter te kunnen bekijken. Ze bewogen langzaam boven de A4, totdat er een afboog naar het noordwesten en de ander richting Amsterdam vloog. Het object dat richting Amsterdam vloog versnelde plotseling op een ongelooflijke manier. Ongeveer een halve minuut later kwam er uit het zuiden een groot object aanvliegen, waarvan ik eerst dacht dat het een vliegtuig was. Maar het object dat aan beide zijden een lichtje had, maakte ook toen het schuin boven mij hing geen enkel geluid. Het enige wat ik hoorde was de snelweg en de wind.

Plotseling zwenkte het grote object schuin boven mij naar het noordwesten. Daardoor kreeg ik een aantal seconden de tijd om een goed beeld te krijgen van dit object. Wat ik zag tart werkelijk iedere fantasie. Door de lichtval van de maan en doordat het object niet zo heel hoog vloog, zag ik dat het object een V-vorm had, zeg maar een vliegende vleugel (delta vorm). De omvang van dit ding was enorm , dat kon ik goed zien omdat een zijde door de zwenking de lucht instak. De omvang van dit ding was enorm, het was beangstigend groot.
Toen dit ding voorbij vloog in noordwestelijke richting, kwamen er na ongeveer een halve minuut tot een minuut nog twaalf van die kleine objecten langs.

Bron: Grenswetenschap.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant