Afbeelding

Pizzakoerier overvallen

Actueel 34 keer gelezen

RIJSWIJK - De recherche van Bureau Rijswijk onderzoekt een straatroof van 26 juli omstreeks 21.30 uur aan het Julialaantje en is op zoek naar getuigen. Het Julianalaantje ligt vlakbij tennispark Welgelegen waar ook veel Voorburgers tennissen.

De recherche van Bureau Rijswijk onderzoekt een straatroof van 26 juli omstreeks 21.30 uur aan het Julialaantje en is op zoek naar getuigen.

Vier nog onbekende mannen beroofden de 19-jarige pizzakoerier uit Den Haag onder bedreiging van een wapen. Het slachtoffer wist zelf de politie te waarschuwen, die startte direct een groot onderzoek. Agenten zochten in de omgeving naar de verdachten maar deze zijn niet meer aangetroffen.

Signalement van de verdachten Vier blanke mannen, één van de mannen droeg een witte Nike-pet, zwarte trainingsbroek en een blauw shirt. Een tweede man droeg een witte trainingsbroek, rood shirt, blond haar. De derde verdacht droeg eveneens een witte trainingsbroek, was kaal en droeg een rood shirt. De vierde verdachte droeg een spijkerbroek, een Adiddas-trainingsvest, zwart van kleur met een pet.

Tips? Bel de politie! Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant