ADO Den Haag rekent op een vol stadion tijdens de Open Dag (foto: PR).
ADO Den Haag rekent op een vol stadion tijdens de Open Dag (foto: PR).

Open Dag ADO Den Haag komt er weer aan

Actueel 53 keer gelezen

DEN HAAG - Op zaterdag 4 augustus aanstaande is het weer zo ver, onze traditionele Open Dag bij het Kyocera stadion. Op deze Open Dag wordt onder andere de selectie gepresenteerd aan het publiek, kunnen supporters eindelijk die gewilde handtekening scoren en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd om je een hele dag te vermaken.

Als afsluiting van de Open Dag staat ook nog eens een topwedstrijd tegen Newcastle United op het programma. De Open Dag zal dit jaar starten om 11:00 uur. Het programma van de Open Dag ziet er als volgt uit: 11.00 - 12.00: Handtekeningen sessie selectie 2012/2013 12.30 - 13.30: Spelerspresentatie op het Heldenplein 14.00 - 15.15: Stadiontour door het Kyocera stadion 17.00 - 19.00: ADO Den Haag - Newcastle United.

De gehele dag zullen er allerlei andere activiteiten op en rondom het Heldenplein worden georganiseerd. Denk hierbij aan o.a. straatvoetbal, driftdemonstraties, American Football, hindernisbanen, springkussens en nog vele andere activiteiten. Om 17.00 uur begint de wedstrijd tegen Newcastle United. Kaarten voor dit duel zijn nu al te koop. Op de Open Dag zijn de stadionkassa's ook geopend en kan men nog een kaartje voor deze wedstrijd bemachtigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant