Afbeelding

Voorburgse 'marktplaatsverkoper' overvallen

Actueel 53 keer gelezen

VOORBURG - Twee mannen die zondagavond naar Hilversum kwamen om om Marktplaats gevonden goederen te bekijken en mogelijk te kopen, zijn door twee mannen met iets dat op een vuurwapen lijkt bedreigd en overvallen.

Het tweetal, een 64-jarige man uit Den Haag en een 51-jarige man uit Voorburg, had bij een woning in de buurt van het Vivaldipark in Hilversum met de verkopers afgesproken. In plaats van een deal te maken, werden zij opgevangen door de twee overvallers. De kopers moesten hun spullen, waaronder een autosleutel, afstaan. De daders lieten de auto echter staan en gingen er lopend vandoor.

De politie startte vervolgens een grote zoekactie waarbij onder andere station Hilversum Noord werd afgezet omdat de daders daar wellicht heen waren gegaan. De twee mannen werden niet aangetroffen. Niemand raakte gewond, een nader onderzoek is ingesteld. Beide overvallers waren rond de 30 jaar oud met een lichtgetint uiterlijk. Dader 1 droeg een grijze trui met capuchon. Dader 2 had kort, stekelig, zwart haar en droeg een licht shirt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant