Afbeelding

112-dag aan de Pr.Bernhardlaan

Actueel 56 keer gelezen

VOORBURG - Op woensdagmiddag 5 september tussen 13:00 en 17:00 uur organiseren brandweer en politie de jaarlijkse 112-dag

 Op het Voorburgse evenemententerrein aan de Prins Bernhardlaan, tussen de voetbalvelden van Forum Sport en het Noteboompark presenteren verschillende hulpdiensten zich. Iedereen kan van dichtbij zien wat brandweer en politie dagelijks doen om de gemeente veilig te houden.

Tijdens de 112-dag zijn voertuigen van de brandweer en de politie te bezichtigen. Hieronder zijn ook enkele oldtimers! Met de brandweerhoogwerker kunnen de bezoekers – beveiligd – de hoogte in en kunnen ze mee met de rondritten in brandweer- en politievoertuigen. De politie geeft demonstraties met paarden, ‘bikers’ en honden. De bezoekers kunnen zich uitgebeid laten voorlichten door verschillende hulpdiensten en organisaties die zich bij de stands presenteren. In verband met de beperkte parkeergelegenheid worden de bezoekers aangeraden zo veel mogelijk met het openbaar vervoer, lopend of op de fiets naar de 112-dag in Voorburg te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant