UPDATE: 'Zwaargewonde vrouw werkte in privéhuis'

Actueel 112 keer gelezen

VOORBURG - De politie trof 22 juli omstreeks 06.50 uur in een woning aan de Laan van Nieuw Oosteinde een zwaargewonde 23-jarige vrouw aan. Direct startte een groot onderzoek daar er een sterk vermoeden was van een misdrijf. Inmiddels is het onderzoek vastgelopen, maar de vrouw bleek een jonge dame te zijn die in een privéhuis aan de Laan van Nieuw Oost Einde werkte. Dit heeft een tipgever onze redactie gemeld.

Onze redactie heeft dan ook foto's van haar in bezit, waaruit blijkt dat het om een jonge blonde vrouw van begin twintig jaar gaat. Het is niet uitgesloten dat de dader(s) haar uit dit circuit kenden. De vrouw was overigens zo zwaar mishandeld dat het om een afrekening lijkt te gaan.

"Tot op heden is nog altijd niet bekend wat er met de vrouw is gebeurd. Het rechercheteam heeft op dit moment geen opsporinsgindicaties die zullen leiden tot een doorbraak in het onderzoek. Eventuele nieuwe aanknopingspunten zullen onderzocht worden", meldt de politie in een recente verklaring.

Heeft u nog tips over deze zaak of wilt u informatie met ons delen, of wilt u dat een van onze redacteuren contact met u opneemt? Mail naar: redactiekrantje@telstar-uitgeverij.nl

 

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant