Bakker Remmerswaal geopend

Actueel 164 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Bakkerij Remmerswaal is na HEMA de tweede zaak die een nieuwe winkelruimte op het Damplein in Leidschendam in gebruik neemt. Woensdagmorgen ging de winkel officieel open. Voorzitter Teun Glasbergen van de Ondernemersvereniging Leidschendam Centrum roemde de durf en het doorzettingsvermogen van broers Richard en Edwin Remmerswaal, eigenaren van het bedrijf.

"Remmerswaal is tevens het eerste bedrijf onder onze leden dat de overstap maakt van een bestaande winkel, in dit geval aan het Sluisplein, naar het nieuwe Damplein. Op zich al een enorme uitdaging. Een extra felicitatie waard. Dat geldt ook voor de locatie, want door tegenover de verswinkels van Van Rijn en Piet Scholten een winkel te openen, bieden jullie de klant het gemak van alle verswinkels dicht bij elkaar. Dat biedt mogelijkheden voor 'verleidelijk winkelen'. Als ik hier om me heen kijk, kan ik gewoon de drang niet weerstaan om diverse lekkere producten van jullie te kopen."

Samen met Richard Remmerswaal knipte Glasbergen daarna het lint door en stroomden de klanten binnen. In de winkel zal Wim Mank voor de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk zijn. Hij zal er voor zorgen dat op elk moment van de dag vers gebakken brood en broodjes beschikbaar zijn. Aan de zijkant van de winkel is een 'buitentoonbank'. Daar kunnen passanten terecht voor een vers broodje met koffie of een ander drankje, consumpties die ze vervolgens op het gevelterras op het Damplein kunnen nuttigen.

Achter de winkel van Remmerswaal op de hoek Damplein/Damstraat gaat een veel groter bedrijf schuil. Met 35 man personeel en 9 bestelbussen voorzien zij dagelijks zo’n 325 afnemers in de hele regio van vers brood

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant