Afbeelding

UPDATE: Aanrijding Pr. Bernhardlaan, politie zoekt getuigen

Actueel 122 keer gelezen

VOORBURG - De politie hield maandagvond 24 september omsteeks 21.20 uur twee mannen aan die vermoedelijk betrokken waren bij een aanrijding op de Prins Bernhardlaan.

Het voertuig waarin de twee zaten reed over de Prins Bernhardlaan. In de bocht reed het voertuig echter rechtdoor waardoor twee overstekende voetgangers de auto ternauwernood konden ontwijken. De auto kantelde en kwam ondersteboven in een voortuin terecht. Alle inzittenden - vermoedelijk vijf personen - vluchtten direct na de aanrijding.

In de omgeving hielden agenten een 29-jarige Pool en een 38-jarige man uit Den Haag aan. Beiden bleken onder invloed van alcohol. Het tweetal is aangehouden en zit nog vast voor verhoor. Het politie onderzoek richt zich op de bestuurder en de andere inzittenden.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de bestuurder en andere inzittenden? Neemt u dan contact op met politiebureau Leidschendam - Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant