De selectie van Zouaven (foto: RKAVV.nl)
De selectie van Zouaven (foto: RKAVV.nl)

Belangrijke thuiswedstrijd RKAVV

Actueel 9 keer gelezen

LEIDSCHENDAM/ INGEZONDEN - Komende zondag speelt RKAVV de belangrijke thuiswedstrijd tegen de Zouaven uit Lutjebroek/Grootebroek. Belangrijk, omdat het tijd wordt de punten in eigen huis te gaan houden na de 3 eerdere verliesbeurten op de Kastelenring. Belangrijk, omdat door wederom verlies een gaatje zou kunnen ontstaan richting de middenmoot.

De Zouaven had een prima generale, het verpletterde het Utrechtse Elinkwijk afelopen zondag met maar liefst 8-1. De ploeg van trainer Rowdy Bakker heeft een op het oog prettige positie in de middenmoot van de Hoofdklasse A. Vorig seizoen eindigde de thuiswedstrijd in een 1-1 gelijkspel. De uitwedstrijd werd nog met 2-3 gewonnen bij de voormalige club van Ronald en Frank de Boer

Het zit de ploeg van Bas Steffens tot op heden niet erg mee. Ook afgelopen week werd in Rotterdam voor de beker tegen Feyenoord een 0-2 voorsprong in de laatste minuut verspeeld en met 3-2 verloren. Zo kan de ploeg zich vanaf nu wel volledig richten op de competitie. Jammer was dat karakterman Wesley van Maren in deze wedstrijd wederom moest afhaken door zijn knie.

Een snelle operatie lijkt nu noodzakelijk, en we hopen dat Wesley er snel weer bij is. De ploeg kan de steun van de tifosi en de eigen mensen ( jeugdspelers!!) nu bijzonder goed gebruiken. We verwachten dan ook een grote opkomst en veel sfeer en lawaai komende zondag op de Kastelenring. Pupil van de week is de keeper van de F4 Luuk van Blaricum. Idool van Luuk is keeper Kevin Jansen, die op dit moment keihard aan het trainen is om weer terug te komen. Wij wensen Luuk en zijn familie en vrienden een hele fijne zondag toe!

Uit de krant