Jean-Luc Baeriswyl werd in het zonnetje gezet (foto: PR)
Jean-Luc Baeriswyl werd in het zonnetje gezet (foto: PR)

Jean-Luc Baeriswyl weg bij KHN

Actueel 63 keer gelezen

VOORBURG - Tijdens de algemene ledenvergadering van Koninklijk Horeca Nederland, afdeling LVS, nam Jean-Luc Baeriswyl na vele jaren afscheid als voorzitter. Op dit ogenblik is de samenstelling van het bestuur van KHN-LVS: Wim van Leeuwen (voorzitter), Alfred van Kesteren (penningmeester) en Oscar van Schijndel (secretaris).

Naast het officiële gedeelte van de ledenvergadering werd er door de regioadviseur van KHN een toelichting werd gegeven op de onlangs tot stand gekomen CAO voor de Horeca. Aansluitend aan de vergadering werd door de gemeente een korte toelichting gegeven vooruitlopend op de feestelijke presentatie, van afgelopen 14 november, van het digitale Horecaloket.

Het Horecaloket betreft de digitale integrale vergunningaanvraag die horecaondernemers en winkeliers snel en makkelijk door de benodigde stappen van het aanvraagproces leidt. De ontwikkeling hiervan heeft een extra impuls gekregen door de goede contacten tussen gemeente en ondernemers.

Na de vergadering volgde de allereerste LVS Horecaborrel waar onder het genot van een hapje, drankje en muziek van La Corriente, de horeca ondernemers met elkaar en met aanwezige wethouders en raadsleden over uiteenlopende zaken hebben gesproken.

Uit de krant