De verlichting van de kerstboom is uitgevallen (foto: Ap de Heus)
De verlichting van de kerstboom is uitgevallen (foto: Ap de Heus)

Weer soap rondom kerstboom

Actueel 74 keer gelezen

DOOR DE BRIL VAN - Net als vorig jaar doen zich weer lachwekkende toestanden voor rondom de kerstboom in de Herenstraat waar afgelopen zaterdag de lichtjes het niet van deden.

De vraag is daarom gerechtvaardigd of de initiatiefnemers wel serieus worden genomen door de gemeente, nota bene de voorzitter van de stedenband met Hranice. Zo werd er geen hulp vanuit de gemeente aangeboden om een hoogweker te leveren om de boom te versieren. De vrijwilligers hebben de versieringen er zelf ingehangen. Met alle respect, het zag er nog al slordig uit. Of zijn het wel de juiste mensen die hiermee belast zijn? De waarheid zal, als zo vaak, weer ergens in het midden liggen. 

Bij de Rembrandrotonde in voorburg, waar veel kleinere winkeliersvereniging actief is, staat daarentegen wel een fraaie kerstboom. Kennelijk kan het daar allemaal wel.

Kom op gemeente, winkeliersvereniging en andere rijke mensen uit de gemeente, gewoon even geld storten om die boom er fatsoenlijk uit te laten zien!  Kaarsjesavond is toch altijd zo'n traditie? Twee jaar achtereen gedoe om een kerstboom die met  veel 'tam tam' is neergezet en waarvan de lichtjes met enige euforie zijn aangestoken. Kan dit dan alleen in deze gemeente?

‘Door de Bril van’ is de onlinecolumn van journalist Bart Bakker

Tips? Mail naar info@bartbakker.eu

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant