Forum Sport meiden A1 brengen toost uit (foto: Bakker Communicatie)
Forum Sport meiden A1 brengen toost uit (foto: Bakker Communicatie)

Geslaagd kerstdiner bij Forum Sport

Actueel 47 keer gelezen

VOORBURG- Forum Sport, met ruim 1400 leden de grootste vereniging uit de gemeente, doet deze periode veel aan kerstactiviteiten. Zo waren er de afgelopen dagen tal van kerstdiners voor de omvangrijke jeugd- en meidenafdeling.

Zo hebben honderden junioren genoten van het werk van de vrijwilligers Petra van Beek, Astrid van Mill, Albert Drijver, Trudy en Nico Bergers en Jacques Romijn, die het clubgebouw versierden en het eten hadden klaargemaakt. Opvallend was de mix van de voetballende meiden en de jongens, die het aan de lange tafels uitstekend met elkaar konden vinden. Voorburger Ton Jenner van de Voetbal Academie was één van de eregasten, want hij start in januari voor de junioren en de meiden met techniek- en looptraining bij Forum Sport.

“De sfeer was dan ook prima”, aldus jeugdvoorzitter Yasmin Tarkhaili “Het tekende de wijze hoe de jeugdafdeling van Forum Sport in elkaar steekt. Er is naast prestatie en recreatievoetbal ook ruimte voor een stuk gezelligheid en saamhorigheid. De inzet van de vele vrijwilligers werd dan ook bijzonder gewaardeerd”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant