‘Puzzelen is m’n passie’

Actueel 69 keer gelezen

Voorburg - Yessica van Rijn heeft de kerstpuzzelactie gewonnen. J.Planken uit Leidschendam werd tweede, terwijl T. Hoppener uit Voorburg beslag legde op de derde plaats. Yessica van Rijn was bijzonder verheugd dat zij een dinercheque van 250 euro van restaurant Bij de Haard in ontvangst mocht nemen. ,,Een aangename verrassing”, aldus de Leidschendamse. “Hier gaan we dan ook zeker van genieten. Of ik een echte puzzelliefhebber ben? Ik doe mee aan veel puzzelwedstrijden. In het verleden heb ik weliswaar diverse prijzen gewonnen, maar dit is wel een hele speciale”.

Door Bart Bakker

Horecaondernemers Jeroen de Haard en Laura Olsthoorn hebben voor de puzzelwinnares de dinercheque beschikbaar gesteld. “We zitten op een gezellig en mooi plekje in Voorburg”, vertelt Laura. “Er is hier sprake van sfeer en nostalgie. Aan ons pand zit een enorme geschiedenis. Vroeger was zat hier de Barbaars en daarvoor de buurtkroeg Het Baarsje. We zitten hier alweer een aantal jaren. In ons restaurant is sprake van een warme en ongedwongen sfeer. Ik ben zelf als gastvrouw in het restaurant actief, terwijl Jeroen de chefkok is”.

Geheim

Het geheim van het succes ligt in de wisselende menukaart, die iedere maand wordt veranderd. “Zo houden we het spannend”, zegt Jeroen. “Uiteraard kunnen gerechten die eerder succesvol waren weer eens terugkomen op de kaart, maar de gasten waarderen deze variatie enorm. We hebben drie- en viergangen menu’s, die via de maandelijks wisselende kaart zijn samen te stellen. Hier komt men echt voor terug. De menukaart staat op de website www.bijdehaard.nl. Ook is het mogelijk om op het terras te dineren dat niet aan de voorzijde, maar aan de achterzijde is gevestigd. Ons telefoonnummer is 070- 387 9930 en email info@bijdehaard.nl. Het is overigens raadzaam om van te voren te reserveren”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant