(foto: PR)
(foto: PR)

Geslaagd feest scouting Hubertus-Brandaan

Actueel 47 keer gelezen

Voorburg - Een geslaagd feest vond plaats aan het Oosteinde in Voorburg, met honderden bezoekers. Scouting Hubertus-Brandaan nodigde alle leden, ouders, vrienden en buurtgenoten uit voor het Lentefeest, met als thema ‘Feestelijk Tirol’.

De zon liet zich van zijn beste kant zien. Jong en oud hebben dan ook genoten van het feest. Op de Vliet werd druk gekanood en op het plein waren allerlei gratis spelen te doen voor de kinderen. De snowboard-simulator was erg in trek, evenals de klimtoren en het ijspegel hangen. De volwassenen konden Tiroler bollen eten of een gokje wagen bij het Rad van Tirol. Het rad trok wederom veel publiek dat met mooie prijzen naar huis kon. Een en ander werd mogelijk door sponsors die prijzen ter beschikking stelden of anderszins hebben bijgedragen.

Tijdens de speech bedankte Evelien Beguin, voorzitter van Hubertus-Brandaan, ook alle vrijwilligers: "Zij maken elke week de activiteiten voor de jeugd bij Hubertus-Brandaan mogelijk. We verwelkomen altijd graag nieuwe leden, die vrijblijvend op zaterdag kunnen komen kijken".

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant