Afbeelding

Buurtpreventieteam in De Vissen

Actueel 41 keer gelezen

Leidschenveen - Vanaf woensdag 5 juni is de oprichting van een buurtpreventieteam in de Leidschenveense wijk De Vissen een feit. Dan vindt om 20:00 uur de startbijeenkomst plaats aan de IJsduikerstraat 1 in Leidschenveen

Buurtpreventieteam De Vissen bestaat uit buurtbewoners die vrijwillig in teamverband twee avonden per week door de wijk lopen en zullen letten op onregelmatigheden. Deze onregelmatigheden worden gemeld bij de betreffende instantie of buurtbewoner.

Het buurtpreventieteam werkt hierin samen met de gemeente Den Haag, de politie en de bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL).

Op dit moment bestaat het team uit 22 vrijwilligers. Van de vrijwilligers wordt gevraagd om minstens één avond per maand mee te lopen. Met de huidige bezetting en beschikbaarheid wordt de frequentie van twee keer per week gerealiseerd, waarmee de hele buurt eens per week gecontroleerd wordt.

Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers zeer welkom om deze frequentie te garanderen en indien gewenst vaker te lopen. Geef je op via bptdevissen@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant