Laat op het Damplein een leuke foto maken van je kinderen, of vader met de kinderen (archiefffoto).
Laat op het Damplein een leuke foto maken van je kinderen, of vader met de kinderen (archiefffoto).

Laat een foto maken voor Vaderdag

Actueel 67 keer gelezen

Leidschendam - Wie zijn vader op 16 juni wil verrassen met een mooie foto van de kinderen of van de hele familie, kan op zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 15.00 uur terecht in Winkelcentrum Damplein, Leidschendam Centrum. De ondernemers van Winkelcentrum Damplein organiseren dan een professionele fotoshoot met fotografe Esther van der Lecq.

Deelnemers kunnen zich vooraf opgeven bij fotografe Esther van der Lecq per e-mail: photography@esthervanderlecq.nl, of via tel. (06) 57584740 onder vermelding van naam en contactgegevens. Voorwaarden: toon bij de fotoshoot een aankoopbon, factuur of kassabon t.w.v. minimaal € 10,- van één van de ondernemers die vermeld staan op www.winkelcentrumdamplein.nl, uit de periode van 27 mei t/m 1 juni 2013.

Per deelnemer (gezin, kind, huisdier) geldt maximaal 1 fotoshoot van ca. 20 minuten. Afname van foto's is vrijblijvend. De prijs per foto (10x15 cm) bedraagt € 10,- per afdruk, of € 15,- voor 2 stuks. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.winkelcentrumdamplein.nl.

Ook voor andere leuke vaderdagcadeaus en -verrassingen kunt u terecht bij het veelzijdige aanbod aan winkels, speciaalzaken en horeca in Leidschendam Centrum. Ervaar het 'Genieten aan de Vliet' bij het kopen van een verrassing voor vader.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant