De PvdA-fractie bezoek, met dhr. Wang Choy (VOOV) en centrummanager Paul Ganzeboom (middelste).
De PvdA-fractie bezoek, met dhr. Wang Choy (VOOV) en centrummanager Paul Ganzeboom (middelste).

Centrummanager Voorburg aan de slag

Actueel 92 keer gelezen

Voorburg - De PvdA-fractie Leidschendam-Voorburg heeft een werkbezoek gebracht aan het winkelgebied Oud-Voorburg. Voorzitter van de Vereniging Ondernemend Oud-Voorburg (VOOV) Wang Choy heeft de PvdA-fractie bijgepraat over de ontwikkelingen in het winkelgebied Herenstraat/Parkweg.

Ook heeft de PvdA kennis gemaakt met de nieuw aangestelde centrummanager, Paul Ganzeboom. Deze heeft als taak nieuwe initiatieven te ontwikkelen met alle ondernemers gezamenlijk, om dit winkelgebied levensvatbaar en leefbaar te houden.

De heer Ganzeboom heeft aangegeven snel met alle ondernemers gezamenlijk aan de slag te gaan om enerzijds leegloop te voorkomen en anderzijds gezamenlijke acties en evenementen op te zetten. Ook wil hij samen met de ondernemers een Ondernemingsfonds oprichten, om deze activiteiten gezamenlijk te kunnen dragen. De PvdA-fractie is blij met de nieuwe initiatieven in dit winkelgebied.

"Oud-Voorburg is te mooi om kansen voor dit winkelgebied te laten liggen", aldus Marjan van Giezen. "Met straks een mooi stationsplein en een gezamenlijke ondernemersstrategie moet het lukken dit gebied levensvatbaar te houden voor ondernemers én bewoners."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant