(archieffoto)
(archieffoto)

Groot straatvoetbaltoernooi

Actueel 42 keer gelezen

Leidschendam - Op zondag 30 juni vindt het zevende straatvoetbaltoernooi plaats op de parkeerplaats van voetbalvereniging RKAVV in Leidschendam. Om 13.00 uur opent wethouder Gregor Rensen (Sport) het evenement en aan het eind van het toernooi om 17.30 uur reikt hij de prijzen uit.

Voor het zevende jaar organiseert de gemeente Leidschendam-Voorburg het straatvoetbaltoernooi. Het sportieve toernooi is bestemd voor alle jongens en meisjes van de groepen 5 t/m 8 binnen de kern Leidschendam.

Via de scholen hebben 45 teams (230 deelnemers) zich ingeschreven te gaan strijden om de bekers. Plezier in het spel en sportiviteit zijn daarbij het belangrijkste. De organisatie wordt ondersteund door coaches, scheidsrechters en jeugdspelers van RKAVV.

Jongens en meisjes van groep 5/6 spelen in de middag vanaf 13.00 uur mee. De prijsuitreiking van dit toernooi is om 15.00 uur. Wethouder Rensen opent zoals gebruikelijk het straatvoetbaltoernooi.

Jongens en meisjes van groep 7/8 doen in de middag vanaf 15.15 uur mee, waarna om 17.30 uur de prijsuitreiking is. Voor dit toernooi reikt wethouder Rensen de prijzen uit. De meisjesteams bestaan uit geoefende en minder geoefende speelsters binnen één team.

Voor de jongens worden aparte poules opgesteld: één voor de geoefende teams en één voor de minder geoefende teams. Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen en de spelers te steunen en motiveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant