Winnaars van een danswedstrijd van Dans aan de Vliet (archieffoto).
Winnaars van een danswedstrijd van Dans aan de Vliet (archieffoto).

In najaar Dans weer aan de Vliet

Actueel 61 keer gelezen

Leidschendam - Stichting Dans aan de Vliet organiseert ook dit jaar weer een swingende danswedstrijd op 7 en 8 september in het Veur Theater. Daarvoor is Dans aan de Vliet op zoek naar enthousiaste deelnemers in de leeftijd van 4-18 jaar die op het podium van het Veur Theater willen schitteren.

Op zaterdag 7 september opent het dansprogramma met demonstraties en workshops. Van 10:00 tot 15.00 uur kun je in het Veur Theater genieten van een gevarieerd aanbod van dans- en beweegdisciplines zoals acrobatische rock, ballet, peuter- en kleuterdans en hip hop.

Alle demonstraties en workshops zijn gratis. Het is aan te raden om je ruim van tevoren in te schrijven i.v.m. het beperkte aantal plaatsen. Zondag 8 september beginnen om 14.00 uur in het Veur Theater de voorrondes van de danswedstrijd.

In de verschillende leeftijdscategorieën zijn allerlei prijzen te winnen van cadeaubonnen, theaterbonnen en dansartikelen tot kaartjes voor een bekende dansgroep, dit jaar alle deelnemers mogen naar De Dutch Don’t Dance Division voor een dansworkshop een kijk hoe een echte dansgezelschap werkt. Wie weet, misschien sta je als solist of dansgroep op het podium voor ons volgende dansproject?

Een deskundige dansjury reikt in de avond van 8 september de prijzen uit. Tijdens de finale op zondag gaan de deuren om 18.00 uur open voor het publiek. De toegang is € 6,- en je kunt een kaartje reserveren bij de kassa van het Veur Theater op www.hetveurtheater.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant